Containerdienst

A.D.L. Containerdienst is na 10 jaar ervaring reeds een gevestigde waarde in de regio. Zowel particulieren als leveranciers voorzien wij graag van de juiste container.
Wij bieden u een volledige service en zorgen ervoor dat uw afval op een correcte manier afgevoerd en verwerkt zal worden.

 

REGIO
A.D.L. Containerdienst levert voornamelijk containers in een straal van 20km rond Melle.
Gent, Merelbeke, Melle, Wetteren, Laarne, Wichelen, Oordegem, Lede, Zottegem, Lochristi, Oostakker, … alsook alle tussenliggende gemeentes komen wij met plezier voorzien van onze containers.
Twijfel je of jouw locatie in onze regio valt of wens je een container te bestellen? Bel ons dan even op of stuur ons een mailtje en we bekijken graag de mogelijkheden.

 

TYPE CONTAINERS
Wij beschikken over 10m³ – 15m³ – 24m³ en 30m³ containers.

Waarbij volgende zaken getransporteerd kunnen worden: steenpuin, gemengd puin, aarde, leem, kleiaarde, graszoden, groenafval, boomwortels, textiel, metalen, gemengd afval, houtafval, glas, eterniet, ytong, gyproc, papier, karton, natuursteen, beton, PVC en andere materialen, ijzer en andere metalen.

 

ASBEST
Deponeer NOOIT asbest in een niet daartoe bestemde container. Alle bijkomende kosten m.b.t. sorteren, overladen van containers en bigbag zullen worden doorgerekend aan de klant zonder weerleg. Giftig afval KB. Art. 2 van 9/2/78, afval oliën, vloeibaar afval, houders met gassen, explosief- en ander klein gevaarlijk afval, chemische producten, probleem afval waarvan de herkomst en samenstelling niet gekend is, AEEA (witgoed) worden niet aanvaard. Ook niet in een container voor restafval. In geval wij dergelijke producten aantreffen zullen de gemaakte kosten doorgerekend worden aan de huurder.  In geval u twijfelt over één van bovenstaande zaken neemt u voorafgaandelijk contact op alvorens dit in de container te vermengen. In geen enkel geval worden excuses aanvaard.
Ook big bags voor in een container kunnen aangeleverd worden.

 

VERGUNNING
Indien de container geplaatst wordt op privé terrein dient er geen vergunning aangevraagd te worden. Echter indien de container op een openbare weg dient geplaatst te worden bent u verplicht een vergunning aan te vragen. Hiervoor went u zich best tot de stadsdiensten van uw gemeente of de lokale politie. Ook gereglementeerde parkeerplaatsen zijn openbaar domein en vallen onder deze regelgeving. A.D.L. Service heeft de container reeds voorzien van de nodige signalisatie (rood/witte strepen + blauwe D1 pijl). U kan bij de lokale technische dienst of bij ADL Service verkeersborden en knipperlichten huren. In geval van verlies of diefstal wordt een forfaitair bedrag van €250/set aangerekend.
Hulp nodig bij jouw aanvraag? Bel ons dan gerust even op en wij bekijken graag met jou hoe we dit aanpakken.

Recycling oude metalen

A.D.L. Recycling, voorheen gekend als Marc Bracke, is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het ophalen en recycleren van schroot.

U kan bij ons terecht met al uw ferro- als non-ferro metalen.
U bent welkom op ons depot tijdens de onderstaande openingsuren, een afspraak maken hoeft niet.

Bent u een leverancier en heeft u een dringende lossing? Neem dan even met ons contact op en wij kijken samen wat mogelijk is.

Of heeft u op uw terrein héél wat ijzer liggen en wenst u lievere een container te bestellen?
Wij komen deze GRATIS plaatsen in een regio van 20km voor zowel leveranciers als particulieren. Nadien wordt dit verrekent aan de huidige weekprijs.

 

OPENINGSUREN DEPOT
maandag – gesloten
dinsdag – 14h00 – 18h00
woensdag – gesloten
donderdag – 14h00 – 18h00
vrijdag – gesloten
zaterdag – 9h00 – 13h00 (vanaf 20/03/2021)

 

WORDT AANVAARDT
Ferro-metalen: band- en afbraakijzer, staal, blik of ander zwaar ijzer
Non-ferro metalen: koper, aluminium, zink, brons, inox, koperkabels

 

WORDT NIET AANVAARDT
Elektrische toestellen (koelkasten, diepvries, wasmachine, printers, computers, etc.) als auto’s worden niet aanvaardt.

Contacteer ons

Interesse in onze prijslijst of wenst u meer informatie?
Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.


Gelieve uw vraag zo goed mogelijk te specificeren.


Indien u foto’s, meetstaat, lastenboek of plannen heeft, gelieve deze bij te voegen. Toegestane bestanden: .jpg, .png, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .pdf. Max 1Mb per item.

CONTACT

Depot levering metalen
Oude Heirbaan 31A – 9090 Melle
Kloosterstraat 14 – 9230 Wetteren
Beide locaties brengen u naar dezelfde locatie.

Maatschappelijke zetel
Oude Heirbaan 31A – 9090 Melle

T +32 (0)9 252 38 26
E info@adlservice.be